Headquarters
Denmark
Latest investment
Jun 15 2016
No. of Startups
1
Website
-
INDUSTRIES INVESTED
countries invested
funding size
Offices
-
Founded
-
Latest investment date
-
Latest investment name
-
No. of startups
-
No of rounds
-
No of Co investors
-
Avg No of co-investors per round
-
Offices
Denmark
HQ address
Vester Farimagsgade 15, Copenhagen, 1606, DNK
Email
info@nps.today
description
NPS Today er et kompetent og let tilgængeligt værktøj til at indsamle din virksomheds Net Promoter Score. Med overskuelige dashboards, fleksible visninger, detaljerede oversigter og brugervenlig kampagneudsendelser sikrer vi, at du kan optimere dine kunders loyalitet. Du modtager realtime information og kan reagere omgående på dine kunders feedback.

NPS Today er startet af en gruppe passionerede iværksættere, drevet af tanken om at gøre det let og simpelt for dig at arbejde med kundetilfredshed og -loyalitet. NPS Today er stiftet i samarbejde mellem Lasso Excite, Morten Thune Højberg og Thomas Geerup, der også er founders af vikarbureauet Moment A/S, hvor de aktivt anvender NPS i deres daglige arbejde med kunder.

Net Promoter Score (NPS®) er en internationalt anerkendt metode at måle kunders tilfredshed og loyalitet. Metoden er simpel - kun et enkelt spørgsmål - og er en dokumenteret vej til at øge væksten for en virksomhed. Net Promoter Score (NPS®) kaldes også ”The Ultimate Question”, fordi du kun stiller dine kunder et spørgmål - ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale vores virksomhed/produkt til en ven eller kollega?” - det rates på en skala fra 0-10, hvilket inddeler kunderne i 3 grupper:
0-6: Detractors (skader virksomheden)
7-8: Passives (hverken gode eller dårlige for virksomheden)
9-10: Promoters (øger virksomhedens muligheder for vækst)

Din samlede NPS score udregnes som et tal fra -100 til 100, og kan sammenlignes med andre virksomheder og bruges som et aktivt mål for din virksomhed.
NPS Today er fyldt med brugervenlige features, der gør det lettere for dig at arbejde med kundeanalyse. Helt unikt for NPS Today er, at det kan integreres i lige præcis det forretningssystem, som du foretrækker at arbejde i, så du har al data samlet på ét sted. Derudover er det også muligt at tilgå NPS Today via en webløsning.

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats