Headquarters
Denmark
Latest investment
May 04 2017
No. of Startups
1
Website
http://nykredit.dk
INDUSTRIES INVESTED
countries invested
funding size
Offices
-
Founded
-
Latest investment date
-
Latest investment name
-
No. of startups
-
No of rounds
-
No of Co investors
-
Avg No of co-investors per round
-
Offices
Denmark
HQ address
Copenhagen, 1780, DNK
Email
fbook@nykredit.dk
description
Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende ben. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for pension, investering og ejendomsmæglervirksomhed.

Vi er på Facebook for at møde dig.

Alle er velkomne til at skrive til os og blande sig i debatten – vi glæder os til at høre din mening. Vi læser alle kommentarer igennem og gør, hvad vi kan for at besvare jeres spørgsmål.

Personlig rådgivning er ikke muligt her på Facebook. Du kan i stedet ringe på 70109000 mandag- fredag fra 8-20 samt lørdag-søndag 10-15 eller chatte med en Nykredit-rådgiver via linket, som du finder her: http://www.nykredit.dk/#!/

Vi forventer, at du – hvis du deltager i debatten her på siden – overholder vores husregler. Generelt forventer vi, at opslag og kommentarer skrives i en ordentlig tone og holder sig til emnet. Derfor gælder nedenstående husregler. Overtrædelse af husreglerne kan i sidste ende føre til, at du risikerer at blive blokeret fra vores Facebook-side.

HUSREGLER
Nykredit forbeholder sig retten til at slette eller skjule opslag og kommentarer, som ikke lever op til følgende husregler, og ved gentagne eller grove overtrædelser at blokere brugere fra vores side.

Den gode tone
• opslag og kommentarer, som diskriminerer andre, f.eks. på grund af religion, race eller køn vil blive slettet
• opslag og kommentarer som krænker andre, f.eks. ved uretmæssige beskyldninger, hænger navngivne personer ud eller ved unødigt krænkende sprogbrug vil blive slettet
• opslag og kommentarer som indeholder kritik af andre selskabers produkter, f.eks. ved at sammenligne Nykredits produkter med andres selskabers produkter vil blive slettet.

Spam
• Opslag, som indeholder markedsføringsmateriale af en hver slags eller andre former for kampagne, slettes.
• Opslag, som indeholder links til underskriftsindsamlinger, accepteres ikke og vil blive slettet.
• Opslag, som indeholder links, hvis formål er at drive trafik til andre platforme eller andre sider på Facebook, accepteres ikke og vil blive slettet.
• Links, som bliver slået op Nykredits Facebook-væg, men som ikke indeholder kommentarer med begrundelse for, hvorfor det har relevans for Nykredit, vil blive slettet.
• Enslydende opslag, spørgsmål eller kommentarer, der tydeligt er organiserede/koordinerede, eller anden troll-lignende adfærd – såsom gentagne gange at stille samme spørgsmål eller poste enslydende kommentarer – accepteres ikke. Sådanne opslag vil blive slettet, og du risikerer at blive blokeret fra siden.

Hold dig til emnet
• Kommentarer skal have relevans for det opslag, de er skrevet til. Kommentarer uden relevans vil blive slettet eller skjult. Alle er velkomne til selv at starte en ny tråd med et emne på siden.

Desuden
• I henhold til Facebooks eget kodeks tolererer vi ikke dobbeltprofiler. Desuden er falske profiler, grupper og sider ikke tilladt på Nykredits Facebook-side.
• Opslag, der nævner medarbejdere i Nykredit-koncernen med navn, er ikke tilladt og vil blive slettet.
• Grove overtrædelser vil øjeblikkeligt medføre udelukkelse fra Nykredits Facebook-side.

Slettede indlæg
Oplever du, at dine indlæg bliver fjernet, eller at din profil er blokeret, er det formentlig, fordi:
• Du ikke har overholdt husreglerne
• Facebook automatisk har spammarkeret dit indlæg

Bemærk, at nye indlæg findes under 'Opslag af andre'.

Har du spørgsmål til ovenstående retningslinjer, vores håndhævelser af reglerne eller forslag til forbedringer, er du velkommen til at skrive til fbook@nykredit.dk

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats