Headquarters
Norway
Latest investment
Aug 15 2013
No. of Startups
1
Website
omega-media.com
INDUSTRIES INVESTED
countries invested
funding size
Offices
-
Founded
-
Latest investment date
-
Latest investment name
-
No. of startups
-
No of rounds
-
No of Co investors
-
Avg No of co-investors per round
-
Offices
Norway
HQ address
Akersgata 47, Oslo, 0180, NOR
Email
erling@omegamedia.no
description
Omega Media er et prisvinnende digitalbyrå spesialisert på søkemotoroptimalisering og -markedsføring (SEO/SEM), Online Reputation Management (ORM) og webutvikling. Hos Omega Media får du strategisk rådgivning, performance-orientert digital markedsføring og teknologiutvikling under samme tak.

Omega Media ble startet av Erling Løken Andersen i 2012 og teller i dag seks ansatte i Norge og fire ansatte i Ukraina. Omega Media ligger i Citypassasjen i Akersgata 47, sentralt i Oslo sentrum. Herfra jobber vi med norske og internasjonale klienter som Coca-Cola, Sony Playstation, Manpower, Full Tilt Poker og mange flere. Selskapet har også et satelittkontor ved Nordic Innovation House i Palo Alto, California.

Våre kunder drar nytte av vår brede og varierte erfaring med store og små firma, fra mange ulike bransjer, både nasjonalt og internasjonalt. Alle kunder hos Omega Media får en personlig rådgiver som gir tett oppfølging og gode råd om kundens kampanjer og digital markedsføring generelt.

Nøkkelmedarbeidere i Omega Media har jobbet profesjonelt med søkemotoroptimalisering og -markedsføring (SEO/SEM) siden 2005. Søkemotoroptimalisering er kunsten å få en side til å komme høyt opp i søkeresultatene. Kort fortalt handler det om relevans og autoritet – eller godt innhold og tillit fra Google. Innenfor søkemotoroptimalisering gjør Omega Media søkeordsanalyse, SEO-strategi, teknisk SEO, innholdsproduksjon og lenkebygging på nordisk nivå. Vi jobber typisk sett på løpende kontrakter med 12 månders binding. Våre største kunder innen SEO inkluderer blant andre Full Tilt Poker, Ebay, Krogsveen, Rema 1000 og Manpower-gruppen. Omega Media jobber også med digital markedsføring i sosiale medier og content marketing, herunder blogger outreach og manuelle plasseringer av innhold.

Innenfor Online Reputation Management (ORM) jobber Omega Media med aktiv omdømmekontroll på nett, herunder preventive og operative grep for å beskytte din merkevare på nett. I Omega Media jobber det også jurister og vi bistår med eventuelle prosessuelle juridiske skritt ovenfor tredjeparter som eksempelvis Google, Facebook, Norid, med flere.

Omega Media har fire faste utviklere og jobber med teknologier som blant andre HTML5/CSS, PHP, ASP .net, Node.js og andre Javascript-teknologier. Vi leverer robuste, skalerbare og effektive teknologiplattformer, ofte basert på Wordpress CMS eller Zend 2. Vi gjør også utvikling av responsive nettsider og mobilsider, samt apps og spill for iOS og Android. Alle utviklere i Omega Media har utdanning på universitetsnivå.

Ønsker du å jobbe i Omega Media AS? Se våre nettsider for nærmere informasjon. Vi er alltid på jakt etter gode kandidater.

Omega Media er et datterselskap av Omega Ventures, et investeringsselskap med fokus på seedinvesteringer i oppstartsselskaper i Norge.

Du finner mer informasjon om Omega Media AS på våre nettsider www.omegamedia.no.

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats