Headquarters
Netherlands
Latest investment
Aug 30 2016
No. of Startups
1
Website
http://siteworkers.nl
INDUSTRIES INVESTED
countries invested
funding size
Offices
-
Founded
-
Latest investment date
-
Latest investment name
-
No. of startups
-
No of rounds
-
No of Co investors
-
Avg No of co-investors per round
-

NEWS

Offices
Netherlands
HQ address
Nieuwe Spiegelstraat 18, Bussum, 1406SJ, NLD
Email
sales@siteworkers.nl
description
Siteworkers brengt de startup mentaliteit in uw project! Een mentaliteit die bijdraagt aan succes en vooruitgang. Voor ons, en voor u. Handen uit de mouwen, meedenken, meewerken, samenwerken om elkaar beter te maken en steeds nieuwe, compacte requirements stellen. Dat is de mentaliteit waarmee we zelf vorig jaar een omzetgroei van meer dan 40% realiseerden, en dat is de mentaliteit die wij meenemen om uw project te laten slagen.

Al meer dan tien jaar zijn we gespecialiseerd in het bouwen en beheren van complexe webomgevingen. We staan erom bekend dat we van de meest problematische websites een betrouwbaar en solide platform weten te maken en waarop we een SLA durven af te geven met gegarandeerde beschikbaarheid en responsetijden. We werken voor grote klanten die behoren tot de top 200 van Nederlandse bedrijven maar ook innovatieve startups. Siteworkers kan ook úw implementatiepartner zijn voor complete projecten, van websites tot apps.

Facts
- Technisch internetbureau Siteworkers ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan tien jaar goed werkende internetconcepten.
- Al vijf jaar lang groeien we als kool, in 2013 een omzetgroei van 40%.
- Binnen de Siteworkers-groep werken in totaal zo’n 75 mensen.
- Projecten voor grote klanten als KPN, ING en Yarden, maar ook voor innovatieve startups als Treatwell.
- Goed werkende internetconcepten zijn: websites, apps, sales funnels, widgets, maar ook backend applicaties en serious gaming.

Consumenten omarmen niet meer vanzelfsprekend de techniek die hen wordt voorgeschoteld. Slimme bedrijven omarmen juist dat waar de klant behoefte aan heeft: keuzevrijheid en zelfregie. Een behoefte die voortkomt uit de voortschrijdende digitalisering en mobilisering van de samenleving. Vanuit deze visie richten wij ons op een natuurlijke manier verbinden van de fysieke en virtuele samenleving.

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats