Headquarters
Croatia
Latest investment
Sep 04 2012
No. of Startups
1
Website
-
INDUSTRIES INVESTED
countries invested
funding size
Offices
-
Founded
-
Latest investment date
-
Latest investment name
-
No. of startups
-
No of rounds
-
No of Co investors
-
Avg No of co-investors per round
-

NEWS

Offices
Croatia
HQ address
Vlaška ulica 70E, Zagreb, 10000, HRV
Email
zagreb.hosts@impacthub.net
description
Jeste li slobodnjak, neovisan stručnjak ili poduzetnik? Nedostaje li vam suradnja, inspirativni ili fleksibilan prostor gdje možete raditi, upoznavati ljude i učiti? Dođite u Impact Hub Zagreb!

Impact Hubovi su mjesta koja promiču i podržavaju poduzetništvo koje adresira relevantne društvene i okolišne izazove. Okupljaju globalnu zajednicu poduzetnika, aktivista, kreativaca, profesionalaca i svih pojedinaca koji žele raditi ili već rade na idejama ili poduhvatima koji stvaraju pozitivne promjene.

Impact Hub Zagreb svojim članovima, pojedincima, tvrtkama i organizacijama, nudi coworking prostor (+ pristup bežičnom internetu, besplatnu kavu/čaj, govornice za private razgovore, sobu za sastanke, mogućnost printanja i kopiranja), pristup lokalnoj i globalnoj zajednici nositelja promjena te kvalitetnom programu i uslugama kako bi svoje ideje i poduzetničke poduhvate koji imaju za cilj pozitivno mijenjati društvo što učinkovitije i ostvarili.

U Impact Hubu Zagreb možeš koristiti prostor za coworking odabirom jednog od Hub mjesečnih paketa, unajmiti prostor za svoj događaj ili sastanak, sudjelovati na jednom od naših programa i događaja te koristiti usluge Hub mentoriranja.

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats