funding probability score
total disclosed funding
last round valuation estimate
disclosed funding rounds
latest round
latest funding stage
next round estimate
development stage
number of investors
number of competitors
monthly web visits
twitter followers
Offices
Netherlands
HQ address
Amsterdam, NLD
description
2days is een pionier op het gebied van event discovery en ticketing in Nederland. Onze prachtige mobiele app laat mensen een zorgvuldig samengestelde shortlist zien van de allerbeste events in Amsterdam, gefocust op vandaag en morgen.

We halen de tijdverspilling van het zoeken naar events weg, assisteren mensen met hun beslissingsproces door onze eigen tips, en bieden de mogelijkheid om in-app je tickets te boeken en te ontvangen. Hierdoor kan je dus met slechts een paar klikken op je telefoon van het zoeken naar events tot het betalen en ontvangen van tickets gaan.

2days focust op alles wat inspireert tot een spontaan avondje uit, van een underground feest naar een openlucht theater en van een concert tot een gave expositie. Zolang het maar bijzonder en echt je tijd waard is. Op deze manier promoten wij de gaafste culturele evenementen en de allerbeste feesten die anders misschien aan je voorbij zouden gaan, en zetten we ons tegelijkertijd in om overcapaciteit van zalen en events tegen te gaan.

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats