Headquarters
Croatia
team size
-
founded
2016
website
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/
industry / tags
funding probability score
total disclosed funding
last round valuation estimate
disclosed funding rounds
latest round
latest funding stage
next round estimate
development stage
number of investors
number of competitors
monthly web visits
twitter followers
Offices
Croatia
HQ address
M. Čavića 1a, Zagreb, 10000, HRV
Email
podrska@abrakadabra.com
description
PRAVILA SUDJELOVANJA NA FACEBOOK STRANICI

Dragi fanovi,

Hvala vam što ste postali fan Facebook stranice Abrakadabra. Na našoj stranici ponudit ćemo vam sadržaje koji su u skladu s našim vrijednostima te vam promovirati naše proizvode i usluge te aktivnosti koje podržavamo.
Mišljenje naših korisnika nam je izuzetno važno te vas stoga vas pozivamo da nam uputite sve vaše primjedbe, kritike, prijedloge, kako bi na temelju njih mogli unaprijediti svoje poslovanje, i kako bi svi na kraju bili zadovoljni.
Ovdje smo da vam pomognemo, da vas informiramo i odgovorimo na svaki vaš upit.
Na vaše upite želimo odgovoriti što brže i što kvalitetnije. Stoga ćemo vas ponekad uputiti na naš Kontakt centar i info telefon: 072 007 077 ili e-mail: podrska@abrakadabra.com gdje su vam na raspolaganju naše stručne kolege koje će vam pomoći da sva vaša pitanja/primjedbe riješite što brže i kvalitetnije na obostrano zadovoljstvo. Možete nam se javiti i porukom u inboxu.
Molimo vas za razumijevanje i strpljenje – ponekad je potrebno malo više vremena kako bi vaše upite riješili što kvalitetnije i kako bi dobili što kvalitetniju informaciju.
Također vas molimo da se pridržavate niže navedenih pravila, da poštujete uvjete i pravila korištenja Facebooka http://on.fb.me/hix5Xa i da poštujete ostale fanove.

• Vaš sadržaj je dobrodošao. Volimo kad doprinesete našem druženju na ovoj stranici. Sav sadržaj koji objavljujete treba biti u skladu s pravilima bontona i online komunikacije.
• Postovi koji se ponavljaju od strane istog korisnika, kao i off-topic komentari, bit će tretirani kao spam te uklonjeni kako ne bi utjecali na preglednost ostalih rasprava na stranici.
• Prema ostalim fanovima ponašajte se onako kako bi željeli da se i oni odnose prema vama, Budite pristojni i ljubazni, čak i ako se ne slažete s drugim korisnicima/fanovima ili njihovim mišljenjima.
• Uvredljiv govor, govor mržnje, vrijeđanje, poticanje agresije i mržnje nisu dopušteni – bez obzira da li su usmjereni na drugog korisnika, pojedinca, našu ili neku drugu tvrtku.
• Komentari koji se mogu okarakterizirati kao kleveta ili poticanje neke ilegalne aktivnosti bit će uklonjeni.
• Postovi i komentari koji otvoreno potiču/promiču vjerske ili političke stavove bit će uklonjeni. Agresivno lobiranje koje remeti zajednicu naše Facebook stranice nije dopušteno, i svi postovi/komentari tog tipa bit će uklonjeni.
• Promoviranje brandova, ostalih stranica, blogova ili proizvoda koji nemaju veze s našom Facebook stranicom, te bez dopuštenja naše tvrtke , nije dopušteno.
• Sadržaj koji sadrži neprovjerene ili lažne tvrdnje o proizvodima i uslugama bit će uklonjen.
• Slike ili video sadržaj za koje ne postoji suglasnost osoba koje se na njima nalaze bit će uklonjeni.
• Nije dopušteno postavljanje linkova na sadržaje izvan domene naše tvrtke, jer za isti nismo u mogućnosti garantirati sigurnost.
• Abrakadabra (A007 d.o.o.) zadržava pravo promjene postojećih pravila komuniciranja.

• Povremeno ćemo vas darivati putem naše stranice, a imat ćemo i razne natječaje. Prilikom odabira pobjednika nagradit ćemo najbolje natjecatelje prema odabiru našeg žirija ili ćemo uvjetovati neku akciju koja će odrediti pobjednika. Ukoliko procjenimo da se natjecatelj služi lažnim profilom ili pokušava manipulirati natječajem, bit će diskvalificiran. Abrakadabra (A007 d.o.o.) zadržava pravo naknadnih pojašnjenja pravila na upit te izmjene pravila ukoliko primijeti manipulaciju, a sve u svrhu korektnosti prema natjecateljima.

Hvala vam, vaš Abrakadabra web shop!

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats