Headquarters
Finland
team size
-
founded
-
website
https://www.tohtorille.fi/
funding probability score
total disclosed funding
last round valuation estimate
disclosed funding rounds
latest round
latest funding stage
next round estimate
development stage
number of investors
number of competitors
monthly web visits
twitter followers
Offices
Finland
HQ address
FIN
Email
info@tohtorille.fi
description
Tohtorille.fi -palvelun tavoitteena on parantaa terveyspalvelujen saatavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Terveyspalvelujen käyttäjille Tohtorille.fi on helppo ja turvallinen ajanvarausympäristö, joka on auki vuorokauden ympäri.

Keskitetyssä ajanvarauksessa terveyspalvelujen tarjoajat ilmoittavat omat vapaat aikansa asiakkaiden varattaviksi. Näin palvelun sijainti, aika ja tarjoaja ovat vapaasti asiakkaan valittavissa. Palvelun käyttäminen on ajanvaraajalle maksutonta. Seuraavan vapaan ajan löytyminen palvelusta mahdollistaa nopean hoitoonpääsyn, eikä ajanvaraus edellytä virka-aikaa.

Tohtorille.fi –palvelussa on mukana terveysalan huippuammattilaisia, jotka haluavat tarjota laadukasta ja helposti saatavaa hoitoa asiakkaan ehdoilla. Palvelu helpottaa myös ammattilaisten ajan vastaanottamista.

Terveyspalvelujen kokoojana Tohtorille.fi tarjoaa lisäksi sosiaalisen ympäristön, jossa asiakkaat voivat vertailla, suositella ja kommentoida palveluntarjoajia. Tohtorille.fi -palvelussa mukana olevat yhteistyökumppanit päättävät kuitenkin itse, onko omaa vastaanottoa mahdollista arvioida tai kommentoida asiakkaiden toimesta.

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats