funding probability score
total disclosed funding
last round valuation estimate
disclosed funding rounds
latest round
latest funding stage
next round estimate
development stage
number of investors
number of competitors
monthly web visits
twitter followers
Offices
Romania
HQ address
Strada Pelinului, Nr. 22, etaj 2, Sector 3, Bucharest, 031864, ROU
Email
amro@amro.ro
description
De peste 15 ani, AMRO Grup importa exclusiv in Romania echipamente audio si de iluminat profesionale. In prezent, avem in portofoliu producatori care fabrica respectand standarde stricte de calitate, au game extinse de produse si vin cu preturi accesibile clientului final.

CE VA OFERIM ?

SISTEME DE ADRESARE PUBLICA (PA)
(Public Address)

Tehnologia public address este extrem de utila deoarece permite difuzarea de anunturi, de mesaje si de muzica ambientala pe una sau mai multe zone distincte. Totodata, prin conectarea la sistemele de avertizare vocala (Voice Evacuation Systems), in incendii ori calamitati, sistemele audio difuzeaza anunturi de alarmare, contriuind astfel la evacuarea rapida si controlata a persoanelor implicate.

AVANTAJE SI PARTICULARITATI

• Liniile de difuzoare functioneaza pe 100 V. Acest avantaj permite legarea unui numar mare de difuzoare fara necesitatea adaptarii de impedanta.
• Pot fi integrate cu usurinta in
• Sisteme de supraveghere video
• Control Acces
• Alarmare vocala si Control.
• Grad mare de flexibilitate: echipamentele audio se adapteaza perfect oricaror confuguratii, de la sisteme de mici dimensiuni (o farmacie) la proiecte ample cu functii complexe (shopping mall-uri).
• Contribuie decisiv la cresterea productivitatii/impulsionarea vanzarilor si imbunatatirea admosferei de lucru – specialistii au demonstrat inflentele benefice ale muzicii asupra comportamentului uman.


In functie de complexitatea aplicatiei, sistemele sunt compuse din diverse echipamente audio: amplificatoare, baze microfonice, mixere, surse de sunet (CD-playere, radio, computere, etc), generatoare de mesaje, incinte acustice (boxe) si altele.

AMRO ELECTRONIC GRUP pune la dispozitia d-voastra un numar variat de echipamente audio profesionale, la preturi accesibile si servicii avizate de proiectare, instalare si service, menite sa garanteze oferirea celor mai avantajoase solutii tehnice si financiare.

SISTEME DE AMPLIFICARE WIRELESS
(MOBILE SI AUTONOME)

Echipamentele wireless, sunt sisteme de sonorizare, de inalta fidelitate, mobile, folosite cu rezultate maxime in cele mai diverse aplicatii : restaurante, biserici, scoli, intalniri de afaceri, lansari de produse manifestatii publice si multe altele.


SISTEME DE CONFERINTA – cu fir si wireless


In mod cert, echipamentele pentru conferinta sunt folosite, pe zi ce trece, in tot mai multe aplicatii. Desi, initial, erau prezente doar in intalnirile "la varf inalt", astazi sunt folosite atat in consilii, primarii, ministere, sali de guvern, cat si in hoteluri, restaurante, firme private, etc. Putem spune ca sistemele pentru conferinta, traducere si vot, au rolul de a facilita comunicarea, de a inlatura oricare bariera (de limba, de auditie etc) ce poate ameninta procesul de comunicare.


AMRO Electronic Grup ofera doua tipuri de sisteme de conferinta:

• Conferinta digitala // Conferinta analogica cu fir;
• Conferinta digitala wireless;SISTEME DE TRADUCERE SIMULTANA


Sistemele de traducere simultana au rolul de a facilita comunicarea intre persoane care nu vorbesc aceeasi limba. Este cazul intalnirilor de afaceri in care sunt prezente persoane de nationalitati diferite. Astfel, in functie de numarul solicitat de limbi traduse, se pot configura sisteme pentru traducerea de la 1 limba, pana la 12 – 16 limbi traduse, simultan.

Concret, functionarea acestor sisteme este foarte simpla : fiecare participant are posibilitatea de a-si alege limba de dialog dorita, conectandu-se foarte simplu la canalul dorit (limba in care comunica). Intermedierea dintre participanti fiind facuta de catre traducatori, de la distanta. De regula, sistemele de traducere simultana sunt legate de sistemele de conferinta. Ambele contribuind la o reala facilitare a comunicarii.ECHIPAMENTE VOT si TELEVOT

Sunt sisteme care au rolul, pe de-o parte, de a facilita si gestiona votarea, iar, pe de alta parte, de a afisa rezultatele votului. O facilitate importanta este posibilitatea de interconectare a sistemului de vot cu celelalte doua sisteme : sistemul de conferinta si cel de traducere simultana.

In ceea ce priveste afisarea rezultatelor, acestea sunt afisate cu ajutorul unor tabelele electronice. La randul lor, tabelele sunt personalizate, in functie de configuratia salii.


SOUND REINFORCEMENT
(instalatii de sonorizare pentru scena si evenimente)
●Incinte audio active, boxe pasive, subwoofere;
●Array-uri;
●Mixere audio, amplificatoare de putere;
●Procesoare de semnal:
●Egalizatoare
●Procesoare dinamice
●Procesoare efecte digitale
●Controlere autotomate feed-back
●Microfoane cu fir, Radiomicroafone si Kit-uri wireless
●Difuzoare ProSound
●Scene mobile si accesorii – Truss;
●Lumini PAR
●Moving Head-uri

APARATURA CINRMATOGRAFE
Cinemeccanica SpA, Italia, ocupa pozitia a treia in clasamentul celor mai apreciati producatori de aparatura audio-video Hi-End, ecrane, mobilier si accesorii pentru sali de cinematograf din lume.

In Romania, AMRO ELECTRONIC GRUP distribuie atat aparate de proiectie, ecrane, mobilier, sisteme audio HI-FI, cat si toata gama de accesorii necesare utilarii unei sali de cinematograf, la cele mai inalte standarde.

ILUMINAT ARHITECTURAL, LUMINI STAGE

Aparatura folosita pentru iluminat este este fabricata de Proel si Music and Lights, Italia.

●Sistemele de avertizare si evacuare vocala au rolul de a difuza mesaje vocale de alarmare si control, directe sau preinregistrate, in spatiile frecventate de publicul larg.
Mesajele sunt difuzate in situatii de criza (incendii, cutremure, inundatii, etc) pentru avertizarea imediata, dirijarea si evacuarea rapida, si ordonata, a tuturor persoanelor implicate.
Fie ca vorbim de o sala de teatru, de un magazin sau o cladire de birouri, prezenta unui astfel de sistem este obligatorie in toate aceste tipuri de spatii.

●SIRENE AUDIO SI LUMINOASE – ALARMARE CIVILA SI INDISTRIALA
Alarmarea se face cu ajutorul sirenelor audio special concepute pentru a difuza sunete de alarmare (internationale), sau mesaje vocale preinregistrate ori "live" in situatii ce criza concrete: alarma aeriana, inundatii, cutremur, alarma chimica, alarma biologica etc.
Concret, sistemele de avertizare se adreseaza atat primariilor, satelor ori comunelor cat si segmentului industrial: fabrici, uzine, rafinarii etc. Acesta permite,in caz de inundatii, cutremure, explozii, incendii etc., evacuarea rapida si eficienta a populatiei din zona afectata.

detalii pe www.amro.ro
sau magazinul online: http://www.echipamente-audio-profesionale.ro/

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats