Headquarters
Finland
team size
5 - 9
founded
2015
website
http://www.artistexchange.fi
funding probability score
total disclosed funding
last round valuation estimate
disclosed funding rounds
latest round
latest funding stage
next round estimate
development stage
number of investors
number of competitors
monthly web visits
twitter followers
Offices
Finland
HQ address
Salomonkatu 17 A, Helsinki, 00100, FIN
description
Palvelumme mahdollistaa live-musiikin myyjille kiinnostavien artistien etsimisen nimen, genren tai vapaiden päivien perusteella. Asiakkuusdatamme sisältää myös artistien keikkamyyjien yhteystiedot sekä relevanttia tietoa artisteista. Ostajana voit koostaa sekä tallentaa eri kohderyhmiä artisteista, joista olet kiinnostunut sekä vaivatta lähettää kohderyhmäsi artisteille tarjouspyynnön esiintymisestä tapahtumassasi.

Live-musiikin ostajana voit nopeasti ja joustavasti informoida myyjiä tulevista tapahtumista ja ilmaista halukkuutesi myös uusien keikkojen buukkaamiseen. Tarjouksen pyytäminen on helppoa ja kaikki kommunikointi osapuolten välillä säilyy Artist Exchange -palvelussa. Kun ostajan ja myyjän välille löytyy yhteisymmärrys keikan suurista linjoista, siirrytään sopimaan yksityiskohdista. Keikan yksityiskohdat on helppo sopia Artist Exchange -palvelun sopimusneuvottelutyökalun kautta, ja keskustelun molemmat osapuolet voivat muokata tarjouksen yksityiskohtia milloin vain. Tehdyistä muutoksista lähtee ilmoitus toiselle osapuolelle, mutta muutostiedot tallentuvat myös tarjouksen tietoihin, josta niitä on myöhemmin helppo tarkistaa. Tehdyt buukkaukset sekä tarjoukset arkistoidaan digitaalisesti ja niihin on vaivatonta palata myös myöhemmin tarpeen vaatiessa.

Niin myyjät kuin ostajatkin voivat hallinnoida toimiaan Artist Exchange -palvelun innovatiivisessa kalenterityökalussa, ja se mahdollistaakin monien artistien tai tapahtumien ja tapahtumapaikkojen samanaikaisen hallinnan. Ajankohtainen tieto tulevista keikoista voidaan helposti jakaa muiden organisaatiosi käyttäjien kanssa, esimerkiksi tekniikasta vastaavien henkilöiden kanssa.

Kokonaisuudessaan palvelu tuo live-musiikin ostajat ja myyjät yhteen innovatiivisella tavalla ja helpottaa live-musiikin ostamista huomattavasti. Buukkaa keikka nyt osoitteesta: http://www.artistexchange.fi/

There is much more to this profile.
Log in or sign up for free to see the whole thing.

Get free access to these powerful tools:
- Advanced search filters
- Full startup and investor profiles
- Follow startups and investors
- Custom follow-lists
- Startup benchmarking
- Network maps
- Market stats